Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Alu kola jedině od AZ Pneu

Vážení zákazníci, vítejte na informační stránce o alu kolech AZ pneu.

Nabízíme vám alu kola více než dvaceti výrobců pro více než pětačtyřicet značek automobilů. Díky našim rychlým a spolehlivým dodavatelům doručujeme originální alu kola přímo až k vám. Zakoupit alu kola můžete kliknutím zde Díky denním aktualizacím skladových zásob vybraných dodavatelů vám můžeme nabídnout garantovanou informaci o dostupnostech alu kol, která je ve výpisu zboží znázorněna barevnými grafickými symboly.

Aby vyhledávání bylo opravdu snadné i pro ty méně zkušené, nabízíme vám na našem webu pohodlný konfigurátor alu kol, kde po zadání parametrů vašeho automobilu a průměru kola získáte přesně padnoucí alu kola na váš vůz. Nabízíme také množství partnerských konfigurátorů alu kol, takže každý si určitě vybere. V naší nabídce máme přes 14 000 unikátních položek všech možných značek, rozměrů a barev. Nyní můžete buď ihned zakoupit naše alu kola anebo čtěte dále.

Alu kola, která bychom vám rádi doporučili

Zde vám nabízíme šest alu kol různých výrobců, které nejlépe reprezentují širokou škálu alu kol, která se nachází v naší aktuální nabídce.

alu_kolo_alutec_spyke (1)
Alu kola Alutec Spyke
alu_kolo_brock_b21
Alu kola Brock 21
alu_kolo_dezent_vdark
Alu kola Dezent V Dark

Alu kola BROCK 21 – Nové kolo B21 s více paprsky je dodávano do velikosti 10×22 určeno pro vozy luxusní třídy a pro vozy SUV a OFF-ROAD. Atraktivní směrování paprsků vytváří sportovní a “svalnatý” design. Vyrábí se v barevném provedení SLC-Chrom, vysoký lesk-chrom, SMVP černý matný-leštěný, WPVP perleťový bílý-leštěný, CSS matný chrom-titanový lesk, nerezové upevnění.

Alu kola DEZENT V Dark – Pro ty, kteří chtějí dodat svému vozu jiskru nejen v přeneseném slova smyslu, je určena jedinečná kombinace černého lakování a leštěné čelní plochy paprsků kola DEZENT V Dark. Pozoruhodně zářící přední leštěná část mírně ven prohnutých paprsků dokáže upoutat doslova každý pohled. Díky extrémně malé hmotnosti zaručuje DEZENT V Dark výborné jízdní vlastnosti. Jeho kvalita a odolnost byly testovány a certifikovány německou zkušebnou TÜV. DEZENT V Dark je k dispozici ve velikostech 5,5×14, 5×15, 6,5×15, 7×16 a 7×17 palců.

alu_kolo_dotz_touge_graphite
Alu kola Dotz Touge Graphite
alu_kolo_enzo_h
Alu kola Enzo H
alu_kolo_oz_titan
Alu kola OZ Titan
Alu kola DOTZ Touge graphite – Japonské úzké horské silnice nazývané “Touge” [to:ge] jsou ideálním místem pro extrémní závody. Dotz Touge Graphite dokáže v rukách japonských jezdců odvést špičkovou práci i při jízdě driftem ostrými horskými zatáčkami. Touge Graphite v sobě mísí sílu a estetiku, stejně jako drifteři kombinují ohromnou sílu upravených motorů a estetiku jízdy. Asymetrická struktura paprsků Dotz Touge je ideálním symbolem pro všechny, kteří preferují jízdu bokem před klasickou jízdou vpřed. Za svůj dynamický vzhled vděčí kolo několika aspektům. Jeho design se skládá z rovných i šikmých ploch s ostrými hranami, které vytváří diamantovou strukturu, využívanou také americkými neviditelnými bombardéry. Design Dotz Touge se pyšní několika jedinečnými zvláštnostmi. Například speciálně vyvinutou grafitovou barvou lakování, dovnitř prohnutou středovou krytkou s vyraženým logem a také názvem kola odlitým přímo do disku.Alu kola ENZO H – Pět ostře řezaných paprsků kola ENZO H se stříbrným lakováním vytváří vyvážený vizuální efekt. Speciální pozornost je věnována středové části. ENZO H dává najevo, že design a kvalita nemusí znamenat velkou investici.

Výrobci alu kol

Po několikaletém působení na trhu se nám podařilo vybodovat širokou nabídku alu kol mnoha výrobců. Kliknutím na název výrobce vám zobrazíme jeho nabídku v našem e-shopu.

AEZ ALESSIO ALESSIO design ALUTEC
ANZIO AUTEC Alu AZ Artec
BBS BEN BROCK CMS
DEZENT DOTZ ENZO MAK
OZ PROLINE RH RIAL
RONAL WSP Italy

Vyhledávejte alu kola podle značky automobilu

Vyberte si vozidlo z níže uvedeného seznamu. Kliknutím vás přeneseme na podstránku našeho e-shopu. Tam vyberte ostatní parametry vozidla z roletkových nabídek a na závěr zvolte průměr disku. Automaticky vám vybereme ta pravá alu kola pro váš vůz. U garantovaných dostupností alu kol vám nabízíme také možnost zobrazit vybrané alu kolo jak vypadá přímo na vašem vozidle.

ALFA ROMEO ASTON MARTIN AUDI BENTLEY
BMW CADILLAC CITROEN DACIA
DAEWOO DAIHATSU DODGE FIAT
FORD HONDA HYUNDAI CHEVROLET
CHRYSLER ISUZU JAGUAR JEEP
KIA LADA LAMBORGHINI LANCIA
LAND ROVER LEXUS MASERATI MAZDA
MERCEDES BENZ MINI MITSUBISHI NISSAN
OPEL PEUGEOT PORSCHE PROTON
RENAULT ROVER SAAB SEAT
SKODA SMART SSANGYONG SUBARU
SUZUKI TOYOTA VOLVO VW

Příslušenství k alu kolům

Alu kola, která vám nabízíme v našem internetovém obchodě, jsou dodávána včetně příslušenství (šrouby, matice), které jesoučástí uváděné Alu kola sroubceny. Kola, která jsou přesně vrtaná (označení PCZ) nebo se jedná o repliky, nejsou s daným příslušenstvím dodávána. Nasazují se přímo na šrouby originální.

Ke každé sadě zakoupených alu kol doporučujeme zakoupit bezpečnostní systém. Nabízíme vám na výběr ze značek BLOCKY, SIMBOLZ a MC GARD.

Parametry alu kol a značení

Pokud si nevíte rady, co znamenají jednotlivé parametry a označení alu kol, nabízíme vám přehledný popis a nákresy pro lepší pochopení. Pro požadované informace klikněte zde.

Reálné dostupnosti pro alu kola vybraných značek

Firma AZ pneu se vám, našim zákazníkům, snaží nabídnout aktuální informace o dostupnosti alu kol. V úzké spolupráci s našimi dodavateli tyto informace v pravidelných intervalech aktualizujeme, čímž je dostupnost opravdu garantovaná. U těchto vybraných výrobců můžete u jednotlivých alu kol vidět malé grafické symboly, které informaci o dostupnosti zastupují. Setkat se můžete s těmito symboly:

Zboží je dostupné do 2 pracovních dnů.
Zboží není na žádném z našich skladů. Obvyklá doba doručení je 7 dní – pokud je zboží dostupné u dodavatelů. Objednáte-li si tuto položku, naši pracovníci vám sdělí termín dostupnosti.
Zboží je dostupné. Dodáno bude do 5 pracovních dnů.

 

Nahoru