Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Tým AZ Pneu závodil pro dobrou věc

Tým AZ Pneu se v sobotu 27. května zúčastnil běžeckého závodu Joy Run v opavských Městských sadech. Na kolikátém místě jsme skončili? To naštěstí není důležité.

Joy Run totiž není o soutěživosti a ostrých loktech, ale o pomoci potřebným. Princip závodu je ryze dobročinný – jeho cílem je integrace handicapovaných dětí a mladých lidí mezi jejich vrstevníky. Výtěžek z celé akce slouží k nákupu speciálního sportovního vozíčku, který je následně předán vybrané instituci zabývající se péčí o handicapované.

Celkem čtyř závodů se zúčastnilo několik desítek týmů, mezi nimi i ten náš z AZ Pneu. Tak jako ostatní týmy jsme se po složení startovného (z něhož jsme nákup speciálního vozíčku podpořili) ujali jednoho handicapovaného závodníka, se kterým jsme celou trasu absolvovali.

Chcete vidět, jak se nám běželo? Podívejte se na video:

Krom běhu samotného organizátoři zajistili i bohatý doprovodný program, zahrnující hudební vystoupení, workshopy nebo netradiční sportovní aktivity. Letošní ročník Joy Runu byl už třetí v pořadí a my pevně věříme, že tato akce na svůj úspěch naváže i v následujících letech.

DSC_2171

Konec dobrý, všechno dobré. Do cíle jsme doběhli v plné parádě.

logo

Nahoru