Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Chtělo by to pořádné letní gumy? Koukněte na čerstvé novinky od Michelinu

Tentokrát se podíváme na zub letním pneumatikám od Michelinu. Jak jsou na tom s brzdnou dráhou, hlučností a které z nich se staly šampiony nezávislých testů? Dupněte na plyn a projeďte s námi všechny zákruty letních a celoročních Michelin pneu.

Gumy, co podrží váš osobák v dešti i na suchu

Bezpečná od prvního okamžiku, až do jejího opotřebení. Taková je každá z nových pneu od Michelinu. Značka přichází s

novou technologií EverGrip. Pneumatiky dostaly nový dezén s více průřezy a lépe odvádí vodu, ať už jsou čerstvě koupené nebo ojeté. Nová směs pryže brzdí rychleji na mokrém povrchu a upravený indikátor opotřebení vám pomůže jednodušeji poznat, kdy je čas gumy vyměnit.

Letní pneumatiky Michelin Primacy 4

Po pneu Primacy 3, která pravidelně vyhrávala prestižní testy ADAC přichází horká novinka Michelin Primacy 4. Díky své přilnavosti za mokra s hodnocením A patří v současnosti k nejlépe hodnocených pneu na trhu. Technologie EverGrip vám zpříjemní jízdu za sucha i deště. Primacy 4 je s hlučností pouhých 69 decibelů navíc tichá jako myška.

Letní pneumatiky Michelin Primacy 4

Primacy 4 můžete věřit po celou dobu používání.

Letní pneumatiky Michelin Pilot Sport 4

Pneumatika Michelin Pilot Sport 4 nezůstává pozadu – získala 1. místo v testu časopisu AutoBild 2019. Řidiči sportovních a vysokovýkonných vozidel, co si potrpí na špičkovou ovladatelnost a bezpečnost vozu, se jí jen těžko ubrání.

Letní pneumatiky Michelin Pilot Sport 4

S Michelin Pilot Sport 4 si poradíte i s mokrou silnicí.

Letní pneumatiky Michelin Pilot Sport 4S

A pokud patříte mezi opravdové fajnšmejkry, koukejte rovnou po vyšší řadě Michelin Pilot Sport 4S

. Mercedes-AMG, Ferrari nebo třeba Porsche ji používají v prvomontáži, takže nebudete sami, koho její prémiový design nadchnul.

Letní pneumatiky Michelin Pilot Sport 4S

Michelin Pilot Sport 4S používají i u Porsche a Ferrari.

Pořádné letní pneu pro SUV

Letní pneumatiky Michelin Pilot Sport 4 SUV

Je libo sportovní pneu, nebo radši vyrážíte do terénu? Pořádné letní gumy si váš robustní bourák určitě zaslouží. Michelin Pilot Sport 4 SUV má obojživelný asymetrický dezén vnější část si rozumí s rozpálenou silnicí, vnitřní zase krotí mokrou vozovku. Krom skvělých brzdných vlastností se pyšní taky prémiovým designem.

Letní pneumatiky Michelin Pilot Sport 4 SUV

Michelin Pilot Sport 4 SUV s asymetrickým dezénem zvládne rozpálenou i mokrou silnici.

Letní pneumatiky Michelin Latitude Sport 3

Michelin Latitude Sport 3 je pneumatika pro vysokovýkonná SUV s homologací od Porsche, Audi, BMW a dalších. Latitude Sport 3 je dělaná pro 100% silniční užití a výjimečný kilometrový výkon.

Letní pneumatiky Michelin Latitude Sport 3

Michelin Latitude Sport 3 zajistí vašemu SUV pořádný dojezd.

Letní pneumatiky Michelin Latitude Cross

Už teď víte, že upravené dálnice nejsou nic pro vás? Sáhněte pak po Michelin Latitude Cross

. Neocenitelná čtverka parťáků do pořádného terénu je vyladěná pro víceúčelová auta s pohonem 4×4. Poskytuje komfort silniční pneumatiky, ale má záběr a odolnost těch terénních.

Letní pneumatiky Michelin Latitude Cros

S Michelin Latitude Cross se bez obav můžete vydat do terénu.

V jedněch gumách od jara až do zimy

Celoroční pneumatiky Michelin Crossclimate+

Nejste zastánci neustálého přezouvání a celoroční pneumatiky získaly místo ve vašem srdci i garáži? V tom případě hoďte oko na Michelin Crossclimate+, která si rozumí s osobáky i sportovními modely. Rozmazlí vás svojí přizpůsobivostí všem povětrnostním podmínkám. Na suchém povrchu brzdí jako letní pneumatika, na mokrých silnicích a v zimních měsících se vyznačuje vynikající přilnavostí. Na sněhu je mobilní, i když je už ojetá. A jestli máte radši tvrdá data, koukněte, jak se umístila v letošním nezávislém testu ADAC.

Celoroční pneumatiky Michelin Crossclimate+

Michelin Crossclimate+ brzdí jako letní pneu na suchu a umí si poradit se sněhem i deštěm.

Celoroční pneumatiky Michelin Crossclimate SUV

Pro řidiče SUV je tu robustnější Michelin Crossclimate SUV se zesílenou stavbou. Technologie EverGrip zajišťuje její bezpečnost i při pokročilém opotřebení.

Celoroční pneumatiky Michelin Crossclimate SUVMichelin Crossclimate SUV zbaví starosti s přezouváním i majitele esúvéček”.

Celoroční pneumatiky Michelin Agilis Crossclimate

Michelin Agilis Crossclimate je celoroční brácha letních užitkových pneu Agilis+. Můžete s ním brázdit všechny typy terénu nehledě na to, jestli zrovna leje, praží slunce, nebo je vánice. Dezén gum ve tvaru V zajišťuje vydatný odvod sněhu a vody a masivní dezénové bloky se postarají o to, že málem nepoznáte, že

brzdíte na trávě, štěrku či blátě. Není divu, že se při brzdění v mokru řadí do klasifikační třídy A. Speciální ochranné štíty chrání bočnice pneumatiky před poškozením. Směr pryže odolná vůči oděru vychází z inovativní technologie užívané u nákladních pneumatik. Už jednou jsme na tyhle celoroční pneu Michelin pěli ódy, pamatujete?

Celoroční pneumatiky Michelin Agilis Crossclimate

Michelin Agilis Crossclimate je přesně to, co ve vaší firmě oceníte.

I firemní dodávky si zaslouží dobré gumy

Letní pneumatiky Michelin Agilis+

Oblíbené užitkové pneu Michelin Agilis+ vám pomohou uspořit až 150 litrů paliva a potěší vás svojí dlouhou životností.

Letní pneumatiky Michelin Agilis+

Michelin Agilis+ vydrží a sníží spotřebu paliva.

Padla vám některá do oka? To je dobře! Všechny tyhle gumy jsou skladem a hned k dostání na AZ Pneu. A jestli chcete pomoct s jejich výměnou, objednejte se online do našeho pneuservisu v Opavě, budeme se na vás těšit!

 

Nahoru