Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

ContiMoto soutěž: Vyhraj MotoCamp Pepy Sršně pro 3 osoby

Naučte se správně ovládat svou motorku a osvojte si techniku jízdy i za těch nejkrizovějších situací. Zúčastněte se soutěže ContiMoto a vyhrajte 3denní účast na zářijovém MotoCampu Pepy Sršně pro vás a vaše dva kamarády. V našem článku vám řekneme, jak se do soutěže zapojit a co vás na MotoCampu čeká.

Vyhrajte MotoCamp Pepy Sršně v soutěži ContiMoto

Pepa Sršeň vás a vaše 2 kamarády naučí na MotoCampu bezpečně i zábavně ovládat motorku.

Jak vyhrát MotoCamp?

Líbilo by se vám vyhrát MotoCamp pod taktovkou jedné z nejpopulárnějších motoškol v Česku a vzít s sebou dva kamarády? Stačí, když na webu soutěže ContiMoto do půlnoci 30. 6. 2023 správně odpovíte na otázku: „Jaká je výhoda technologie RainGrip?“ a odešlete vyplněný odpovědní formulář. 

Losování výherců proběhne 1. 7. 2023 do 18 hodin. Výherci budou následně zveřejnění na webu soutěže a na sociálních sítích společnosti Continental.

Co vás na MotoCampu čeká?

Z MotoCampu si vy i vaši kamarádi odnesete cenné zkušenosti, ať už patříte k protřelým motorkářům nebo se se svojí mašinou teprve seznamujete. Motoškola Sršeň vás naučí plynulé, bezpečné i zábavné ovládání motorky, získáte důležité informace k technice jízdy a řízení, a vše si v průběhu akce prakticky vyzkoušíte. Můžete se těšit na:

  • motoškolu v běžném silničním provozu i na uzavřené tréninkové ploše,
  • rady odborníků s individuálním přístupem,
  • a ubytování na 2 noci s večerním programem.

Na jakých pláštích se vám na MotoCampu bude dobře jezdit?

I letos se MotoCamp Pepy Sršně spojil s výrobcem plášťů Continental, aby pořádně otestoval pneumatiky této značky. Přidejte se k nim i vy a přijeďte na camp s obutím, které vám dodá jistotu za jakýchkoliv okolností.

Continental TKC 70

Nově vyvinutá pneumatika s radiální a diagonální konstrukcí TKC 70 vás nezklame ani ve středně těžkém terénu. Je navržená pro použití do rychlosti až 240 km/h, a i když s ní budete brázdit polní cesty nebo pojedete po asfaltu, vždy se můžete spolehnout na její mimořádný výkon. Díky technologii MultiGrip s dvojí tvrdostí směsi dosahuje vyššího kilometrového výkonu i lepší přilnavosti.

Moto pneu Continental TKC 70

Jízda s pneu TKC 70 je tichá a stabilní na silnici i v terénu.

Continental TKC 70 Rocks

TKC 70 Rocks vás budou lákat k dobrodružství v terénu, ale i na silnici. S tímto dezénem si užijete vylepšenou trakci při offroadových vyjížďkách a skvělého výkonu na asfaltu. Poprvé v historii můžete dokonce se zadním pláštěm TKC 70 Rocks zkombinovat klasickou přední TKC 70. Zdokonalené rozmístění zubů přispívá k nižší hlučnosti pneumatik a technologie RainGrip vás nenechá ve štychu ani na mokru.

Continental TKC 70 Rocks

Užijte si méně hlučnou, ale zato dobrodružnější jízdu v terénu i na silnici s pneu TKC 70 Rocks.

Continental TKC 80 Twinduro

Moto pneumatiky TKC 80 jsou otestované pro použití na dlouhých trasách i v závodech. Mají samočistící dezén, na měkkém povrchu se mohou chlubit výbornou boční stabilitou, na silnici zase skvělým kilometrovým výkonem a řízením. A nezáleží přitom, jakou kubaturu do nich obujete. 

Moto pneu Continental TKC 80

Pneumatiky TKC 80 vám na závodní trati vženou adrenalin do žil, na silnici si s nimi užijete dlouhou, pohodovou jízdu.

Obujte svůj stroj do pneumatik, na které je spoleh. A pokud jste si tady nevybrali, určitě si prohlédněte další modely kvalitních moto pneu Continental, které na vás čekají v našem skladu.

 

Vybrat moto pneu Continental

 

Zdroj fotografií: AZ pneu, Continental

Nahoru