Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Gratulujeme k úspěchu v jízdě – i když bez pneu

Aktivity AZ Pneu zdaleka nekončí u pneumatik, aut a motorek. Podporujeme také celou řadu dobročinných, kulturních i sportovních akcí a spolků. A samozřejmě máme vždy velkou radost z toho, když se ukáže, že naše podpora má smysl. Což se nedávno opět přihodilo v případě jezdeckého klubu SK Starý mlýn Opava-Kylešovice, který sponzorujeme.

Matěj Beinhauer na koni Hvězda AZ Pneu.

 

Ve dnech 16.–20. 8. 2017 se totiž ve Zduchovicích u Příbrami konalo Mistrovství ČR v parkurovém skákání na pony a opavský jezdecký klub slavil významný úspěch. Ze tří soutěžních kol v kategorii 14–16 let vyšel vítězně jeho jezdec Matěj Beinhauer na koni Hvězda AZ Pneu. Ten jako jediný dokázal bezchybně zdolat všechny (někdy až 110 cm vysoké) překážky, a stal se tak zaslouženě mistrem republiky v této kategorii. Proto gratulujeme a přejeme mnoho štěstí i v nadcházejících závodech, byť se už nejspíš bude jednat o jinou kategorii.

Hvězdě i Matějovi se dostalo náležité podpory.

 

Zapomenout ale nesmíme ani na naše další reprezentanty, kteří sice ze sebe vydali maximum, ale na medaile to tentokrát nestačilo – není všem dnům konec a věříme, že usilovný trénink a vysoké nasazení přinesou své ovoce v dalších ročnících. Jistě také stojí za zmínku, že celá akce neušla pozornosti médií – navštívili ji novináři z Mladé fronty Dnes a Regionu Opavsko.

Jezdecký klub SK Starý mlýn Opava-Kylešovice se věnuje především práci s mládeží a krom samotného závodění pořádá v průběhu celého roku různé akce a vyjížďky. Jak je vidět, dlouhodobé úsilí je klíčem k úspěchu. Proto budeme jako AZ Pneu i nadále hrdým sponzorem tohoto jezdeckého klubu.

Nahoru