Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Kam s autem do servisu? Přece do AZ pneu v Opavě!

Pneumatiky od A do Z – to je slogan našeho internetového obchodu AZ pneu se sídlem v Opavě. Ale věděli jste, že kromě e-shopu máme i skvělý pneuservis a autoservis?

E-shop s pneumatikami máme v provozu už nějaký ten pátek. Postupně jsme zvětšovali portfolio nabízených značek a produktů a troufáme si říct, že dnes nabízíme opravdu širokou škálu pneumatik, od motopneu přes klasické pneumatiky všech velikostí pro osobní automobily až po obutí pro SUV či pneu pro užitkové vozy. Navíc jsme rozšířili nabídku i o příslušenství, jako jsou například sněhové řetězy, poklice na kola a jiné autodoplňky. Nesmíme zapomenout ani na plechové a hliníkové disky.

Jako logický další krok se nabízelo zřízení pneuservisu. Výhoda je, že si zákazník může vybrat opravdu z nepřeberného množství pneumatik na našem skladu a nechat si je přezout přímo u nás, odpadá tedy drahé poštovné a převážení pneumatik sem a tam.

 

Auto a motocykl v servisu

V našem servisu AZ pneu v Opavě se vám postaráme o auto i motorku a využít můžete i služby pneuservisu.

 

Dokonce se k nám lze objednat i online na konkrétní čas, takže zákazník nemusí nikam volat, aby zjistil volný termín, během pár vteřin se objedná a ví, že nebude muset dlouho čekat. No a my máme přehled o vytíženosti pneuservisu. Zkrátka win-win model pro obě strany.

A protože nám nestačil jen pneuservis, rozhodli jsme se, že začneme poskytovat služby i v oblasti oprav automobilů. Zařídili jsme si tedy autoservis se špičkovým vybavením, na který jsme náležitě hrdí.

Co umíme?

  • Geometrie
  • Servis klimatizace
  • Olejový servis
  • Brzdy, výfuky, tlumiče
  • Diagnostika
  • Příprava na STK
  • Oprava či výměna čelních skel
  • Opravy motocyklů

Pro věrné zákazníky jsme si připravili také věrnostní program. Po registraci přímo na prodejně můžete využít 15% slevu na náhradní díly. Zdarma vám zkontrolujeme vozidlo a za výhodnější cenu uskladníme pneumatiky. Lepší cenu dostanete i na čištění klimatizace či na geometrii vozu. O vaše auto se postaráme jako o vlastní.

Takže kdo nevěří, ať k nám běží, rádi vám dokážeme, že jsme tým plný profesionálů. Podívejte se na videu, jak to vypadá v našem autoservisu. A pokud byste se nás chtěli na cokoliv zeptat, nebojte se nás kontaktovat.

 

Zdroj foto: az-pneu.cz

Nahoru