Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Michelin Alpin 6: Dlouhá životnost a dokonalá kontrola nad vozidlem

Když Michelin oznámil Alpin 6, nejnovější přírůstek do své řady premiérových zimních pneu, všichni příznivci bezpečné jízdy i v těch nejextrémnějších podmínkách se mohli právem zaradovat. Šestá generace hodlá znovu ovládnout všechny testy zimních pneu a navázat na úspěchy čtvrté řady. A co vám může nabídnout? Není toho málo!

 

Nové Alpin 6 od Michelin nabízí nekompromisní jízdní vlastnosti i dlouhou životnost

Inovativní směs pryže ustojí i největší extrémy

Alpin 6 si svou přilnavost udrží i v těch nejnáročnějších podmínkách. Kde konkurenční pneumatiky už selhávají, na prémiovku od Michelinu se stále můžete na 100 % spolehnout. Není ostatně divu – využívá inovativní směs pryže vyvinutou pro extrémní jízdu, spojenou s rozložením tří vzorkovaných řad.

Michelin Evergrip vás nezradí na sněhu ani ledu

Díky technologii Michelin Evergrip se nemusíte bát vyrazit do mrazu ani s ojetými pneumatikami. Dezén pneumatiky je osázen malými drážkami, které se postupně s opotřebením rozšiřují, čímž vznikají drážky nové. Pryžová směs se díky tomu může přeskupovat a tím pádem zachovat poměr prořezaných ploch. V praxi se tak dezén neustále vyvíjí a přímo se přizpůsobuje zmrzlé vozovce.

Alpin 6 v číslech

Když budeme tvrdit, že je nová prémiová pneumatika od Michelinu jednou z nejdůležitějších novinek pro nadcházející sezónu, asi si budete myslet, že přeháníme. Možná vás ale přesvědčí její parametry:

  • Dlouhá životnost
    S Alpin 6 najezdíte až sto tisíc kilometrů.
  • Skvělý výkon po celou dobu užívání
    Adaptabilní dezén zajišťuje vysokou trakci i při dlouhém užívání pneu.
  • Krátká brzdná dráha na vlhké vozovce i sněhu
    Až o 5,4 metru kratší brzdná dráha na sněhu oproti konkurenci.
  • Vynikající trakce
    Stoupání až do 12 % převýšení se nijak nepodepíše na výkonu vašeho     automobilu.
  • Testy Michelin Alpin 6 už brzy u AZ Pneu

Pokud vás Alpin 6 opravdu zaujala, ale stejně si radši chcete počkat na testy, doporučujeme vám pravidelně sledovat naší sekci Testy pneumatik. Už brzy se této žhavé novince, která zamrzlou vozovku určitě rozpálí, pořádně podíváme na zoubek. Zakoupit je však můžete už teď.

 

Nahoru