Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Moto novinky Michelin pro dokonalou jízdu v sezóně 2020!

Jak udělat z jízdy na vaší motorce opravdový zážitek? Když jí do nové sezóny obujete dokonalé gumy! Značka Michelin přichází s horkými novinkami pro všechny typy povrchu, které vynikají skvělou přilnavostí k vozovce a maximální stabilitou. Ať už proháníte svou ocelovou klisnu na asfaltu či v terénu, oceníte i dlouhou životnost těchto pneu. Prohlédněte si nové přírůstky ze stájí Michelin.

Michelin motopneu 2020

S novými gumami od Michelin budete jezdit jako ďábel.

Power 5 pro maximální požitek z jízdy

Silniční moto pneu Michelin Power 5

Nová silniční moto pneu Michelin Power 5 je pro vás jasnou volbou, pokud vyžadujete maximální požitek z jízdy a bezpečný grip na mokru.

Jde vám o maximální požitek z jízdy na suché vozovce a bezpečný grip na mokru? Žhavá novinka Michelin Power 5 dosahuje v obou ohledech špičkových parametrů díky optimálně vyvinuté směsi a symetrické geometrii drážkování. Pneumatiky Power 5 jsou ideální volbou pro všechny, kdo od obutí vyžadují bezpečnost a dokonalou ovladatelnost stroje. Nechte se o jeho kvalitách přesvědčit videem.

Vysoká trvanlivost Commander III Cruiser

Silniční moto pneu Michelin Commander III Cruiser

Novinka Commander III Cruiser od Michelinu vyniká především zvýšenou přilnavostí na mokré vozovce a počtem najetých kilometrů.

Proč sáhnout právě po této novince? Pneumatiky Commander III Cruiser předčí přilnavostí na mokru a vysokou trvanlivostí i svého předchůdce Commander II. Michelin Commander III Cruiser jsou nejnovějším obutím ze stáje Michelin pro všechny typy motocyklů Cruiser V-Twin.

Commander III Touring vás podrží v zatáčkách

Sportovně-cestovní moto pneu Michelin Commander III Touring

Novinka Michelin Commander III Touring pro sportovně-cestovní motocykly zaručuje delší životnost a vyšší přilnavost za mokra.

Nejnovější pneumatikou Michelin pro sportovně-cestovní motocykly je Michelin Commander III Touring. Jejími hlavními trumfy jsou zvýšená odolnost proti opotřebení a skvělá přilnavost na mokrých silnicích. Nová směs a nový profil optimalizují kontakt s vozovkou a díky tomu vás toto obutí skvěle podrží v zatáčkách, i když třeba zrovna prší. Skvělé parametry pneumatik Commander III můžete posoudit i prostřednictvím videa.

Power Slick 2 – eso Michelinu pro Moto GP

Závodní moto pneu Michelin Power Slick 2

Obutí, které se snadno ovládá a rychle se zahřeje na provozní teplotu, to je závodní moto pneu Michelin Power Slick 2.

První pneumatiku Slick vyvinul Michelin už v roce 1974 a dodnes díky výjimečnému gripu všech svých pneumatik kraluje na Moto GP. Gumy Michelin Power Slick 2 pro vás testoval na okruhu v Cartageně slavný francouzský závodník Jeff Cortinovis. Toto je obutí pro závodní okruhy, u něhož si vychutnáte snadnou ovladatelnost a rychlé zahřátí na provozní teplotu. O špičkových vlastnostech této pneumatiky se můžete přesvědčit ve videu.

Power Cup 2 pro závodní okruhy i silnici

Závodní moto pneu Michelin Power Cup 2

Moto pneumatiky Michelin Power Cup 2 byly sice původně navrženy pro závodní okruhy, ale jsou schváleny také pro silniční provoz.

Závodní moto pneu Michelin Power Cup 2 nabízí skvělou stabilitu a rychlé zahřátí pro maximální požitek z jízdy. Přestože bylo obutí navrženo především pro závodní okruhy, je schváleno i pro silniční provoz, kde si můžete užívat jeho univerzálně špičkových parametrů. Ochutnejte dynamickou jízdu Power Cup 2 na videu.

Enduro Xtrem – vládce terénu

Terénní moto pneu Michelin Enduro Xtrem

Terénní moto pneu Michelin Enduro Xtrem splňují i ty nejvyšší nároky a na jejich vývoji se podíleli špičkoví jezdci.

Jezdíte v terénu a máte vysoké nároky na pneu? Pak zvolte pneumatiky Michelin Enduro Xtrem. Byly vyvinuty tak, aby zaručovaly vynikající přilnavost při záběru do kopce, při skocích a brzdění. Nabídnou vám výjimečný výkon na mokru i na suchu. Pneumatiky Enduro Xtrem byly vyvinuty ve spolupráci se špičkovými jezdci, jako je Graham Jarvis (Husqvarna), Billy Bolt (Husqvarna), Alfredo Gomez (Husqvarna), Manuel Lettenbichler (KTM), Mario Roman (Sherco) či Wade Young (Sherco).

Terénní pneu pro mladé šampiony – Star Cross 5 Mini

Terénní moto pneu Michelin Star Cross 5 Mini

Terénní moto pneu Michelin Star Cross 5 Mini pro motokrosové juniory byly vyvíjeny 2 roky s důrazem na dokonalou přilnavost a maximální životnost.

Pneumatiky vybrané mladými šampiony. Dvouletý vývoj této pneu pro mladé jezdce motokrosu se soustředil především na špičkovou přilnavost a dlouhou životnost. Michelin Star Cross 5 Mini zaručují mimořádný výkon pro malá kola a nabízí kompletní sortiment pneumatik pokrývající všechny velikosti pro juniory (od 50 cm³ do 65 cm³). Quentin Pruenier  vyhrál v roce 2019 francouzské mistrovství v motokrosu v kategorii Espoirs právě na těchto pneumatikách.

Michelin City Grip 2 pro malý či velký skútr

Moto pneu Michelin City Grip 2 pro skútr

Moto pneumatiky Michelin City Grip 2 pro velký i malý skútr vynikají bezpečností, spolehlivostí a dlouhou životností.

Ideální motocykl do města? Přece skútr! Michelin nabízí pneumatiky Michelin City Grip 2 pro všechny, kdo jezdí na malém či velkém skútru a od obutí vyžadují bezpečnost, přilnavost na jakémkoli povrchu a za všech okolností spolehlivost a dlouhou životnost. Prohlédněte si Michelin City Grip 2 na videu.

Nevybrali jste si? Pak se mrkněte do naší široké nabídky moto obutí prověřených značek, kde najdete řešení pro jakékoli nároky a jakoukoli peněženku.

 

Nabídka top moto pneu, ze které si vybere každý

 

Zdroj fotografií: AZ pneu

Nahoru