Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Namrzlé silnice ovládnou zimní novinky Michelin

Vyzrajte nad ztíženými podmínkami v zimní sezóně díky pořádnému obutí. Michelin přináší dvě nové zimní pneu pro komfortní a bezpečnou jízdu na námraze i ve vánici. Dopřejte svému autu jen to nejlepší a užívejte si cestování ve městě i na horách naplno.

Pneu Michelin Alpin 6

Nové bezpečné zimní pneu Alpin 6 od Michelin.

Zimní pneu MICHELIN ALPIN 6 jsou přeborníkem na bezpečnost

Pneu Alpin 6 vám zajistí bezpečnost od první chvíle až do jejího opotřebení, a to i v náročných zimních podmínkách. S ubývajícím kaučukem se původní drážky rozšiřují a vznikají nové. S tím, jak je snižuje hloubka dezénu, se zvyšuje podíl siliky v jednotlivých vrstvách a pneumatika tak neztrácí nic ze své původní přilnavosti.

Pneumatiky Michelin Alpin 6

Gumy Alpin 6 mají až o 5,4 metru kratší brzdnou dráhu na sněhu než průměrná konkurence.

Hlavními výhodami pneumatik Michelin Alpin 6 jsou vysoký kilometrový nájezd, skvělý výkon po celou dobu užívání, krátká brzdná dráha na sněhu a vynikající trakce. Příjemným bonusem je pak samotný vzhled pneumatiky. Velmi pěkný sportovní design vzorku se bude na vašem autě vyjímat. 

Michelin garantuje, že gumy mají o 5,4 metru kratší brzdnou dráhu na sněhu, než je průměr konkurence. Technologie Michelin Evergrip poskytuje optimální bezpečnost a kontrolu nad řízením. Při brzdění na sněhu záleží na každém metru – nedělejte proto kompromisy.

PILOT ALPIN 5 a PILOT ALPIN 5 SUV

Pneumatiky Michelin Pilot Alpin 5 a Pilot Alpin 5 SUV jsou bezpečné ve všech zimních podmínkách. Můžete se spolehnout na jejich efektivní brzdné vlastnosti na každém typu zimního povrchu (mokrá, suchá a zasněžená silnice) a větší odolnost vůči aquaplaningu. Vychutnejte si nepřetržitou mobilitu v zimních podmínkách, větší záběr na sněhu a lepší ovladatelnost na mokré a zasněžené silnici.

Pneu Michelin Pilot Alpin 5

Zimní pneumatiky Michelin Pilot Alpin 5 jsou spolehlivé a mají efektivní brzdné vlastnosti.

Nemáte na přezouvání pneu čas a nervy a raději svůj vůz předáte do rukou odborníků? Zastavte se do našeho odborného pneuservisu.

Nahoru