Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Nejslavnější holky motorkářky: znáte je všechny?

Dávno už neplatí, že jízda na motorce je pánská záležitost. Dívek a žen, které láká burácení motorů, rok od roku masivně přibývá. V těchto řadách jsou i celebrity známé z Hollywoodu a koncertních pódií. Přečtěte si, které to jsou a jaké poklady ukrývají v garáži.

Slavné ženy a jejich motorky

Pamela Anderson, Pink nebo Cher se nebojí obléct kožené kalhoty, sednout za řídítka a vyrazit za dobrodružstvím.

#1 Angelina Jolie

Angelina Jolie má na svém kontě několik filmových scén coby drsná jezdkyně na motorce. Není tedy divu, že se jízda v jedné stopě stala jejím koníčkem. Inspirací jí byl bývalý manžel Brad Pitt, který sám vlastní velkou sbírku motocyklů. Když tedy fiktivní Lara Croft zrovna nenatáčí nebo nepředává cenu na slavnostních ceremoniích, můžou ji fanoušci spatřit s přilbou na hlavě na BMW F640GS nebo MV Agusta.

#2 Megan Fox

Femme fatale stříbrného plátna Megan Fox je zapálenou milovnicí motorek. S jejím nezaměnitelným stylem a vášní pro dobrodružství si získala srdce fanoušků i motoristické komunity. Druhým domovem jsou pro ni závodní okruhy i cesty v malebných horských vesnicích. Každý, kdo viděl Transformery, si pamatuje upravenou Aprilii RS 125, na které jezdila s Shiou LeBeoufem. K této značce si vytvořila silné pouto, stejně jako k Harley-Davidson.

#3 Alanis Morissette

Alanis Morissette, zpěvačka s nezaměnitelným stylem, se také nebojí překročit hranice a přidat plyn. Její vášeň pro motorky je zrcadlem jejího nezkrotného ducha a touhy po svobodě. Silným strojům propadla na popud svého bývalého přítele, kanadského herce Ryana Reynoldse. Její oblíbenou značkou je Ducati.

Znáte nejslavnější muže motorkáře mezi českými a zahraničními hvězdami? >>

#4 P!nk

Energická popová ikona Alecia Beth Moore alias Pink vyrostla v sedle motocyklu svého otce a později se vdala za motokrosového závodníka Careyho Harta. Není tedy divu, že si ráda užívá adrenalin a svobodu na dvou kolech. O tom, že má ráda heavy metal a karbonová vlákna není pochyb – vlastní Harley-Davidson Sportster XL Iron 883N a Triumph Bonneville T100.

#5 Pamela Anderson

Ani tato světově proslulá herečka, která si rolí v Pobřežní hlídce získala srdce snad každého muže, se nebojí vzít řídítka do svých rukou a vydat se za dobrodružstvím v jedné stopě. Motorky jsou pro ni symbolem svobody a odvahy. Miluje rychlé, výkonné stroje a v její sbírce byste našli třeba Harley-Davidson Sportster 1200, Ducati Monster 696 nebo Yamahu YZF-R1.

#6 Jessica Alba

Herečka, podnikatelka a módní ikona Jessica Alba je známá svým talentem i vášní pro motorky. Jezdí na nich už od 17 let. V její garáži byste našli poklady, které zrcadlí její styl a osobnost – třeba legendární Harley-Davidson Street Glide nebo Fat Boy. Cruisery to ale nekončí. Oblíbila si i sportovní motorky, jako je rychlý a elegantní Ducati Diavel. Jejím osobním favoritem je však Kawasaki ZZR 250.

Jak vybrat správné pneumatiky pro váš cruiser? >>

#7 Cher

Zpěvačka Cher se poprvé svezla na Harleyi ve svých 14 letech. Tehdy pravděpodobně začala bujet její láska ke kůži, třásním a zipům. I proto v její sbírce nesmí Harley-Davidson chybět. Kromě jízdy na motorce, která jí dává pocit svobody a dobrodružství, Cher podporuje také charitativní akce spojené s motorkářskou komunitou – například Ride for Life, která pomáhá lidem s HIV/AIDS.

Vlastníte také některou z mašin, na nichž se prohánějí tyto slavné motorkářky? Ať už je vaše jednostopá kráska jakákoliv, nezapomeňte ji obout do kvalitních plášťů, které vás nezklamou za deště ani v terénu. S výběrem vám rádi poradíme.

 

Vybrat nové moto pneu

 

Zdroj fotografií: Depositphotos

Nahoru