Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Obujte moto pneu Bridgestone a nabíječka baterie je vaše

Řídíte stroj z kategorie Adventure nebo Sport Touring a potřebujete jej obout do gum, které jsou přilnavé, odolné a spolehlivé v jakýchkoli podmínkách? Pořiďte si vybranou sadu pneumatik Bridgestone a dostanete k ní navíc praktický dárek. Vše o podmínkách akce se dočtete na následujících řádcích.

Motocyklové pneumatiky Bridgestone

Pořiďte si sadu moto pneu Bridgestone a získejte k ní nabíječku baterie nejen na motorku.

Pravidla akce Bridgestone Moto 2023

Ve spolupráci se společností Bridgestone jsme si pro všechny motorkáře připravili akci, v rámci které získáte za nákup vybrané sady moto pneumatik nabíječku baterie Bridgestone Oximiser 3X. Jaká jsou pravidla? 

  • Akce se vztahuje na nákup jedné z níže uvedených sad pneumatik. Můžete ji zakoupit v našem kamenném obchodě nebo v e-shopu.
  • Nejpozději 14 dnů od nákupu zaregistrujte svůj nákup na webu www.pneumotorky.cz. Zadáte sem své kontaktní údaje a nahrajete doklad o nákupu. Najdete tu i kompletní podmínky akce.
  • Každý účastník může předložit pouze jeden doklad o nákupu.
  • Akce trvá do 31. 8. 2023, případně dokud nebude přes web zaregistrováno 200 účtenek. Bridgestone totiž rozdává celkem 200 nabíječek Oximiser 3X.

Nabíječka baterie Bridgestone Oximiser 3X

Bridgestone Oximiser 3X se vám může hodit při nabíjení baterie na motorce, ale i autobaterie.

Na jaké moto pneumatiky se akce vztahuje?

Bridgestone Sport Touring T32

Moto pneu Bridgestone Sport Touring T32Nová vlajková pneumatika Bridgestone T32 z kategorie Sport Touring má pulzně tvarované drážky, což zefektivňuje přilnavost na mokru. Pro střední a těžší váhy jsou dostupné i ve verzi GT. 

Vybrat rozměr Sport Touring T32

 

Bridgestone Adventure A41

Moto pneu Bridgestone Adventure A41

Motocyklové pneu A41 se vyznačují vysokou stabilitou i při rychlé jízdě a skvělou přilnavostí. Jejich robustní konstrukce je zárukou dlouhotrvajícího výkonu za jakýchkoli podmínek.

 

Vybrat rozměr Adventure A41

 

Bridgestone Adventure Trail AT41

Moto pneu Bridgestone Adventure Trail AT41Silniční pneumatiky AT41 s dobrodružným vzhledem vám poskytnou skvělý výkon na suché i mokré vozovce. Díky přítomnosti polymerů jsou ještě odolnější vůči opotřebení.

Vybrat rozměr Adventure Trail AT 41

 

Bridgestone Adventurecross AX41

Moto pneu Bridgestone Adventurecross AX41

Off-roadové pneumatiky AX41 vynikají svou pevností, odolností a vyváženým výkonem, ať už se vydáte do jakéhokoliv terénu. Zároveň si zachovávají ty nejlepší jízdní vlastnosti na silnici.

 

Vybrat rozměr Adventurecross AX41

 

Pokud jste si z vybraných modelů nevybrali, nebo se ani jeden z nich nehodí pro vaši jednostopou krásku, nevadí. Podívejte se na naši kompletní nabídku moto pneu Bridgestone, ve které pro ni najdete to pravé obutí.

 

Kompletní nabídka moto pneu Bridgestone

 

Zdroj fotografií: Bridgestone

Nahoru