Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Obujte Pirelli Diablo Rosso IV a získejte chytré hodinky zdarma

Pirelli rozdává k sadě motopneu Diablo Rosso IV chytré hodinky se sportovními funkcemi. Tahle čtvrtá generace ďábelského rodu Pirelli Diablo Rosso vám zaručí na silnici dokonalou přilnavost na mokru i suchu a adrenalinový zážitek. Vyzkoušejte tyhle supersportovní pneumatiky značky Pirelli a uvidíte, že při klopení zatáček budete mít zase husí kůži.

Akce s Pirelli Diablo Rosso IV

Jakmile se rozjedete s pneumatikami Diablo Rosso IV, jen tak něco vás nezastaví.

Supersportovní motopneu s dárkem navíc

Svezte se v nové sezóně na pneumatikách Pirelli Diablo Rosso IV a získejte chytré hodinky. Jsou černé, vhodné ke hlídání vašich sportovních aktivit a díky jejich sportovně-elegantnímu designu se hodí i do práce. 

Stačí, když si u nás pořídíte sadu supersportovních pneumatik Pirelli Diablo Rosso IV a pošleme vám hodinky společně s objednávkou. Nebo si je rovnou vyzvedněte s pneumatikami u nás na prodejnách v Opavě nebo Bratislavě. Jen si nedávejte moc na čas, akce platí od 19. 4. do vyprodání zásob!

Hodinky Pirelli jako dárek

Tyhle černé sportovně-elegantní hodinky klidně provětráte na mašině, při běhu i v práci.

Seznamte se s ďábelskými motopneu Diablo Rosso IV

Jsou horké jako peklo a přesto z nich v zatáčkách budete mít husí kůži. Motopneu Diablo Rosso IV se hodí na silnici i závodní okruhy. Vynikají svou:

  • super přilnavostí, která vás podrží při dešti i na suché vozovce v extrémních úhlech náklonu,
  • skvělou trakcí při výjezdu ze zatáčky,
  • jemnou odezvou řídítek a plynulou zpětnou vazbou při zatáčení,
  • směsí v zadní i přední pneu obohacenou silikou,
  • a svou strukturou a obrysy, u kterých se výrobci inspirovali v oficiálních motopneu, které dodávají na World Superbike Championship (WSBK).

Přední pneumatika je u všech velikostí tvořena tvrdší směsí s vysokým obsahem silky, který vyplňuje až 50 % profilu. Proto pneumatiky perfektně drží na silnici a opotřebovávají se rovnoměrně.

Zadní pneumatiky výrobce přizpůsobil různým typům motorek, aby vyhověl jejich hmotnostem i rozdílnému výkonu. 

  • U velikosti 190/50 ZR 17 díky speciálnímu uspořádání bi-směsi pneumatiky rychle zahřejete a získáte vysoký kilometrový nájezd.
  • S rozměrem 190/55 ZR 17 a výš získáte hned tři různé směsi rozložené do pěti oblastí pneumatiky. Díky tomu bude vaše motorka stabilní i při vysoké rychlosti a bude mít nepřekonatelný tah při zrychlení

Pneumatika Pirelli Diablo Rosso IV

Moto pneu klidně obujte na supersporty, naháče nebo crossovery.

Toužíte po jiné Pirelli pneumatice? Tato italská značka nabízí širokou nabídku kousků pro supersporty, enduro, skútry i běžnou jízdu na silnici. Vyberte si svou vysněnou moto sadu ještě dnes.

 

Vybrat moto pneu Pirelli

 

Zdroj fotografií: Az pneu, Pirelli

Nahoru