Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Opravné sady SLIME na defekty pneumatik

Nové revoluční řešení při defektu pneumatiky

Řidiči, kteří se na vozovkách pohybují již nějaký Opravné sady SLIME na defekty pneumatikten týden se již určitě alespoň jednou setkali s problémem defektu pneumatiky. Naše vozovky k proražení pneu skýtají opravdu mnoho příležitostí.
Výměna takovéto pneumatiky pak v terénu vyžaduje jistou manuální zručnost a hlavně nutnost vlastnit neporušenou rezervní pneumatiku, hever a základní sadu klíčů. Nešokovnějším nezbývá mnohdy nic jiného, než si zavolat drahou odtahovou službu. Nabízíme vám řešení rychlých oprav takto poškozených pneumatik. Tímto řešením je těsnící hmota SLIME.

Opravná sada SLIME namísto rezervy

Dnešní znění vyhlášky již nenařizuje vozit ve vozidle Opravné sady SLIME na defekty pneumatikrezervní pneumatiku. Namísto toho řidiči stačí vozit opravnou sadu. Je mnohem skladnější a její použití zvládne opravdu každý. Taková je například
opravná sada SLIME. Technologie Fibro-Seal, která je v těsnících hmotách SLIME použita, je patentovaná moderní směs vláken, polymerů a tuhnoucích činitelů, které se propojí v místě defektu a dokonale jej utěsní. Hmota je řidičem vpravena přes ventilek do běhounu pneumatiky, kde díky odstředivé síle otáčení vyhledá a utěsní poškozené místo včetně míst s předchozími defekty. Životnost opravených míst je opravdu vysoká, použitá hmota v nádobě neztuhne, zůstává tekutá a použitelná pro další případy.

Záruky kvality a bezpečnost směsi SLIME

Těsnící hmota SLIME odolává extrémně nízkým (bod mrznutí -37°C) i vysokým teplotám (bod oddělení 82°C), dá se jednoduše smýt čistou vodou, je nehořlavá a netoxická, čímž je šetrná k životnímu prostředí. Díky antikorozivním účinkům neublíží ani vaší karosérii, ráfkům či pneumatikám. Takto “provizorně” opravená pneumatika nijak nebrání pozdější standartní opravě v pneuservisu. Před použitím si prosím pozorně přečtěte návod na použití! Těsnící hmota Slime není určena k ošetření pneumatik, u kterých uniká tlak z postranních defektů, pomalých defektů, poškozených ráfků nebo špatných ventilů.

Jak těsnící hmotu SLIME použít ?

Použití těsnících hmot SLIME je velmi jednoduché.
1. Černá čepička je nástavec na vyjmutí vložky ventilu. Odšroubujte tento nástavec z konce čepičky a použijte ho k vyjmutí vložky z ventilu pneumatiky.
2. Připojte hadičku na plnění, která je součástí balení, k láhvi i k ventilu. Vmáčkněte dovnitř požadované množství těsnící hmoty.
3. Našroubujte vložku ventilu zpátky.
4. Nafoukněte pneumatiku na doporučený tlak vzduchu, který je zaznamenán na vnější straně vaší pneumatiky. Pokud je těsnící hmota používána na opravu pneumatiky, zatočte pneumatikou, aby se hmota dostala až k defektu.

Polo-Automatická opravná AUTO sada Slime “Smart Spair” rychlé řešení defektů

Speciální velmi kvalitní těsnící hmota na pneumatiky Slime, Opravné sady SLIME na defekty pneumatikchytrý způsob, jak opravit propíchnutou pneumatiku. S hmotou Slime už nikdy nebudete muset čekat na odtahový vůz nebo měnit píchnutou pneumatiku. Nyní ji dokážete spravit za 15 minut nebo i méně! Stačí použít těsnící hmotu, nafouknout vaši pneumatiku a můžete jet. Těsnící hmota Slime představuje praktické a přenosné řešení pro opravu píchnuté pneumatiky. Uložit ji můžete pod sedadlo nebo do kufru.

Balení obsahuje

1 x těsnící hmota na pneumatiky Slime (473 ml)
1 x vysoce výkonný 12V vzduchový kompresor se zabudovaným tlakoměrem a šňůrou s AC adaptérem, který se dá použít do jakékoliv zásuvky
1 x vzduchová hadička
1 x nástavec na odejmutí vložky ventilu a hadička na plnění
1 x sada nástrojů a adaptérů (na pneumatiky, míče, plážové hračky, vzduchové matrace, nafukovací předměty?)
1 x návod na použití

Opravné sady SLIME na defekty pneumatik

Automatická opravná AUTO sada SLIME “Safety spair” pro defekty osobních vozů

Patentovaný systém umožňuje komukoli opravit prázdnou Opravné sady SLIME na defekty pneumatikpneumatiku a to pouze za 7 minut a tím minimalizovat čas strávený na nebezpečné silnici. Již není nutné čekat na odtah, nebo spoléhat na nebezpečné aerosolové huštění pneumatik. Rozdíl proti SMART typu je, že není potřeba láhev ručně nalít do pneu. Postačí jen připojit kompresor do zapalovače a hadici na ventilek pneu. Systém vžene do pneu vzduch i s materiálem Slime. Výkon kompresoru 23 l/min., doba huštění pneu cca 7 minut.

Rozměry

Výška : 233 mm, šířka : 215 mm, tloušťka : 90 mm,
počítáno i s obalem

Výkonný kompresor s rychlostí hnaného vzduchu 23 litrů za minutu !!!

Opravné sady SLIME na defekty pneumatik

CHYTRÁ MOTO opravná sada Slime “power sport” pro motocykly a skůtry

Se sadou SLIME při defektu bez demontáže kola jednoduše zalepíte průpich jen nalitím přípravku Slime do pneumatiky Opravné sady SLIME na defekty pneumatikči duše přes ventilek, dofoukáte přiloženým mini-kompresorem (výkon 11,04 l/min) a pokračujete spokojeně do cíle vaší cesty. Mini-kompresor je možno připojit do zapalovače (platí pro skůtry a jiné vybavené motocykly). V sadě dále najdete el. kabely pro připojení
k baterii motorky. Jednoduše tedy spojíte kompresor plus baterii motorky a dofouknete pneu. Tmel Slime neničí pneu a v pneuservise ji pak stačí jen pohodlně vypláchnout vodou do odpadu, poněvadž Slime je ekologicky odbouratelný. Slime lepí průpich okamžitě vniknutím do průrazu max. průměru 6mm, ale jen v běhounu pláště pneu.

U dušových pneu motocyklů opraví Slime defekt do velikosti max. 3 mm. V rámci vlastní bezpečnosti doporučujeme každou dočasnou opravu touto sadou nahradit kvalitní opravou v odborném pneuservisu. Tmel Slime není určen pro trvalé použití v pneu, ale jen při defektu. Dále doporučujeme po aplikaci jet s motocyklem do max. rychlosti 100 km/hod., aby jste předešli vibracím rozvážené pneu. Slime originální balení pro MOTO obsahuje náplň pro bezdušové pneu. Je ale možno si dušovou náplň 237 ml objednat navíc společně se sadou.

Balení obsahuje

1. 237 ml náplň s opravným gelem Slime pro bezdušové pneu. Okamžité řešení průpichů do 6 mm. Pracovní teplota -37°C až 82°C
2. Výkonný 12V kompresor. Délka přívodního kabelu 240 cm (15 AMP) + AC adaptér. El. kabely pro připojení k baterii motocyklu
3. Příslušenství. Návod na použití, pouzdro sady. Tužkový pneuměřič v bar/psi
4. Bezproblémové při použití u TPMS elektronických ventilů pneu

Opravné sady SLIME na defekty pneumatik

Dokumenty ke stažení

Nahoru