Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Pneuservis v Opavě aneb co vše pro vás můžeme udělat

Dezén vašich pneumatik je už nebezpečně ojetý, potřebujete přezout sezónní pneu a šetříte rádi svůj čas i peníze? Navštivte náš pneuservis v Opavě. Kromě prodeje značkových pneumatik jsme totiž profíci i na jejich výměnu.

Výměnu pneumatik rozhodně není radno podceňovat. Ani pneu od značek proslulých výdrží svých výrobků, jako je třeba firma Hankook, nevydrží věčnost. Nemluvě o zákonné povinnosti přezutí na zimní pneu, které se žádný český řidič nevyhne (o tom, proč „dojíždění“ na zimních pneu v letních měsících není dobrý nápad, si přečtete v článku Zimní pneu v létě? Můžete taky brzo dojet). Proto nás navštivte a svěřte přezutí svého vozidla do rukou odborníků.

StateLibQld_1_103658_Women_changing_a_tyre_on_a_truck_during_World_War_II,_1939

Nenamáhejte se s výměnou pneumatiky jako slečny na obrázku. Svěřte ji nám a ušetřete si veškerou dřinu.

Náš autoservis najdete snadno. Nachází se na stejné adrese jako sídlo naší společnosti – tedy v Opavě na ulici Polní 2963/3D. Provádíme výměnu pneumatik pro širokou škálu aut i motocyklů, takže u nás přezujete pneumatiky u skútru i dodávky. Otevřeno míváme od pondělí do pátku mezi osmou a sedmnáctou hodinou, během sezóny o dvě hodiny déle.

Jak říká staré rčení – čas jsou peníze. Důvěřuje nám čím dál víc řidičů, a tak často míváme plno. Proto si na našich stránkách určitě předem zarezervujte čas, kdy nás přijedete navštívit. Vyhnete se tak zbytečnému čekání a budete mít jistotu, že vše proběhne svižně a hladce. S rezervací neotálejte. Termíny se plní rychle, nemusel by na vás žádný zbýt, a vy byste tak riskovali pokutu za ježdění na špatných pneu. Nebo ještě hůř – dopravní nehodu.

Serviceman repairman automobile mechanic with two car tyres isolated

Navštivte nás v našem autoservisu v Opavě. Rádi vám vyměníme pneumatiky a zodpovíme každý dotaz.

Nejste si jisti stavem svých pneu? V servisu vám samozřejmě rádi se vším poradíme a jejich stav důkladně zkontrolujeme. Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně svých pneumatik, neváhejte se na nás obrátit i telefonicky nebo mailem.

Potřebujete pomoct s výběrem pneumatik a dalšího příslušenství? Ozvěte se. Náš tým specialistů se o vás postará.

Zdroj foto: Depositphotos.com, Wikimedia.org

Nahoru