Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Seznamte se se špičkovými zimními pneumatikami od Continentalu

Potřebujete se na své pneu 100% spolehnout? Zvlášť v zimní sezóně, kdy je silnice namrzlá a často zavátá? Vsaďte na vítěze testů organizace ADAC roku 2018, která prověřila jak standardní pneu pro kompaktní automobily, tak pneu v nejprodávanějším rozměru. Z obou vyšly pneumatiky Continental WinterContact TS 860 na výbornou!

Zimní pneumatiky Continental

Vítězem testu zimních pneumatik 2018 jsou pneu Continental WinterContact TS 860.

Zimní pneumatiky Continental WinterContact TS 860 a Continental WinterContact TS 860 S

Zimní pneu Continental WinterContact TS 860 a Continental WinterContact TS 860 Sport jsou jedinečné a všestranné zimní pneumatiky. Díky nejnovějším technologiím a inovacím si užijete řízení s výbornou zpětnou odezvou a maximální bezpečností na mokré, zasněžené i zledovatělé vozovce. Určeny jsou pro kompaktní středně velké vozy.

Díky technologii Liquid Layer Drainage a novému systému lamel i lamelových kanálků, které neustále odvádí vodu z kontaktní plochy pneumatiky, vás neohrozí ani zledovatělá vozovka či tající sníh. 

Technologie Snow Curve+ výrazně zvyšuje přilnavost pneumatiky k zasněžené vozovce, což oceníte především v zatáčkách. Sníh je při jízdě vtlačován do více než 1 000 zářezů na profilu pneumatiky. Ty vytvářejí komplexní 3D strukturu a lépe tak propojují povrch pneumatiky se zasněženou vozovkou. Pneu WinterContact™ TS 860 S také účinně snižuje valivý odpor i spotřebu paliva. Nemusíte dělat žádné kompromisy v oblasti bezpečnosti.

Zimní pneu Continental WinterContact TS 860

Perfektní přilnavost k zasněžené i namrzlé vozovce, to je zimní pneu Continental WinterContact TS 860.

Zimní pneu Continental WinterContact TS 860 S

Užijte si maximálně bezpečnost na mokré, namrzlé i zasněžené vozovce se zimními pneu Continental WinterContact TS 860 S.

Continental VanContact Winter – užitková

Continental VanContact Winter pro dodávky, užitková vozidla a obytné vozy jsou spolehlivé a hospodárné zimní pneumatiky – ideální pro zimní sezónu. Kratší brzdná dráha zvyšuje bezpečnost jízdy. K té přispívá i nižší valivý odpor díky nové optimalizované směsi a účinná ochrana proti aquaplanningu.

Zigzag tvar obvodových drážek a sněhové kapsy zlepšují přilnavost a trakci pneumatiky na zasněženém povrchu a ledu, žádné počasí vás proto nezaskočí. Stabilitu jízdy na mokru a sněhu zlepšují speciální 3D lamely, které jsou rozmístěny v celém průřezu dezénu.

Zimní pneu Continental VanContact Winter

Zimní pneu pro dodávky, užitkové a obytné vozy Continental VanContact Winter jsou spolehlivé a hospodárné.

Vyberte si své zimní gumy Continental a žádná z nástrah zimního počasí vás nepřekvapí.

 

 

Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru