Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Zimní a celoroční pneumatiky Michelin mohou zdobit i váš vůz!

Zima už pomalu klepe na vrata garáže. Jste na ni připraveni, nebo patříte mezi řidiče, kteří zimní přezutí nechávají na poslední chvíli? Nyní je nejvyšší čas pořídit svému čtyřkolému parťákovi trendy zimní obutí, které si zaslouží.

Těžko budete hledat výrobce pneumatik známějšího jména než je Michelin. Celosvětově uznávaná francouzská značka je zárukou prémiové kvality, bezpečnosti a tradice výroby. Zimní pneumatiky Michelin pro osobní, SUV i užitková vozidla jsou tedy sázkou na jistotu, váháte-li, komu svěřit bezpečnost sebe a svých blízkých.

Kromě vynikajících jízdních vlastností zimních pneumatik Michelin oceníte také jejich dlouhou životnost, která s přehledem vyrovná náklady na levnější obutí pochybné kvality.

Zimní pneumatiky pro osobní vozidla

Michelin CrossClimate, celoroční pneumatiky s charakteristickým šípovým dezénem a 3D lamelami, vynikají jízdními vlastnostmi na suchu, mokru i sněhu. K použití jako zimní pneumatiky pro osobní vozy jsou v našich klimatických podmínkách, kdy jsou zimy v posledních několika letech teplotně nadprůměrné, naprosto ideální.

 

Michelin Alpin 6 je horkou novinkou ve světě prémiových pneumatik. Technologie Michelin Evergrip zaručuje i při opotřebení obutí bezpečnou brzdnou dráhu a efektivní záběr na sněhu i ledu. Osobní automobil vybavený zimními pneumatikami Michelin Alpin 6 bez problémů zvládne i jízdu v kopcích a je spolehlivý i při vyšších rychlostech za každého počasí.

 

Další novinkou od Michelinu je model Pilot Alpin 5 – spolehlivé zimní pneumatiky pro nejnáročnější řidiče osobních vozů. Vylepšená technologie a inovativní směs pryže snížily riziko příčného i podélného aquaplaningu na minimum, zdokonalily jízdní vlastnosti na suchu, mokru i sněhu a prodloužily i životnost obutí.

 

Zimní pneumatiky Michelin pro SUV

Možná překvapí, že ve výčtu zimních pneu figuruje letní model CrossClimate SUV. Nejedná se o omyl. Díky přizpůsobivosti aktuálním povětrnostním podmínkám mají zmíněné pneumatiky zimní homologaci a předčí svými parametry dokonce i kvalitní celoroční pneu.

 

V kategorii zimních pneumatik pro SUV nesmí chybět ani Pilot Alpin 5 SUV, rovněž s vylepšenými vlastnostmi na libovolném povrchu, stejně jako je tomu u pneumatik stejného modelu pro osobní vozy.

 

 

Zimní pneumatiky Michelin pro užitková vozidla

I pneumatiky pro užitková vozidla mají mezi sebou nováčka pro celoroční provoz. Agilis CrossClimate se zesílenou stavbou obstojí ve všech povětrnostních podmínkách, které mohou na našem území nastat. Mají výjimečnou přilnavost, vynikající záběr na sněhu, blátě i štěrku, a i v brzdění ve své třídě excelují.

 

Zimní pneumatiky Michelin Agilis Alpin pro lehké nákladní automobily a dodávky už nejsou na silnici žádnou novinkou, ale ostříleným mazákem, který prošel vylepšením z hlediska odolnosti, reakčních schopností na mokru a sněhu i menší ekologické zátěže.

 

Nahoru